ChordLa.com
Lamunan

Yayan Jatnika - Lamunan

660 views
 intro  :
  F#m D F#m . . Bm . . C# . . 

         F#m
daun kalapa . . 
    D               F#m
nu oyag . .  ka tebak angin . . 
          D
siga gupayna . .  kawas gupayna
          C#
nu lawas ilang . . 
Bm        F#m    D           F#m
 kasawang deui . .  nembongan deui . . 
         F#m            G
asih munggaran nu teu kahontal . . 
G         F#m
 dina lamunan . . 

              F#m
mun seug manehna . . 
    D            F#m
kiwari . .  aya gigireun . . 
            D
meureunan hate . .  moal tagiwur
           C#
dirungrung gandrung . . 
Bm      F#m     D         F#m
 atuh kamana? . .  naha dimana? . . 
        F#m            G
ukur ngolebat dina lamunan . . 
G         F#m
 dina lamunan . . 

reff :
 
           Bm
 unggal tempat . .  tos dipapay . . 
         D          F#m
 manehna ta . . ya laratan . . 
          Bm
 unggal beja . .  nu katampa . . 
          D           F#m
 dijugjug wa . . le teu aya . . 

 F#m                    D
 kembang - kembang ka tresna . . 
                 F#m
 nu kungsi nyambuang . . 
 F#m              D
 ukur tinggal waasna . . 
                ( F#m ) 
 nyeungitan lamunan . . 

musik  :
  F#m . . F#m . . Bm . . Bm . . 
        C# . . D E F#m . . 

              F#m
mun seug manehna . . 
    D            F#m
kiwari . .  aya gigireun . . 
            D
meureunan hate . .  moal tagiwur
           C#
dirungrung gandrung . . 
Bm      F#m     D         F#m
 atuh kamana? . .  naha dimana? . . 
        F#m            G
ukur ngolebat dina lamunan . . 
G         F#m
 dina lamunan . . 

reff :
 
           Bm
 unggal tempat . .  tos dipapay . . 
         D          F#m
 manehna ta . . ya laratan . . 
          Bm
 unggal beja . .  nu katampa . . 
          D           F#m
 dijugjug wa . . le teu aya . . 

 F#m                    D
 kembang - kembang ka tresna . . 
                 F#m
 nu kungsi nyambuang . . 
 F#m              D
 ukur tinggal waasna . . 
                F#m
 nyeungitan lamunan . . 

           Bm
 unggal tempat . .  tos dipapay . . 
         D          F#m
 manehna ta . . ya laratan . . 
          Bm
 unggal beja . .  nu katampa . . 
          D           F#m
 dijugjug wa . . le teu aya . . 

 F#m                    D
 kembang - kembang ka tresna . . 
                 F#m
 nu kungsi nyambuang . . 
 F#m              D
 ukur tinggal waasna . . 
              F#m
 nyeungitan lamunan . . 
Related
auto scroll