Kunci Gitar Miqbal GA Ft. Siska Amanda - Dewe Dewe Chord Dasar

Use the Tool Controls below to adjust the text size, auto scrolling down and also transpose the chords. Enjoy The Song !!!
Capo ? fret 5 Intro : C.. C G/B Am G opo.. iseh kurang nggonku berjuang.. F G C opo.. iseh kurang nggonku berkorban.. Dm G kabeh-kabeh tak wenehne C G/B Am nanging ra ono hasile Dm G koe lungo milih tresno liyane.. F sayang.. G Em Am aku njaluk pangapuromu sing gedi Dm G raono niatan dinggo ngelarani.. Reff : F G aku lan kowe raiso -F Em Am bebarengan koyo wingi Dm E kabeh janji mbok blenjani Am A lorone ra mari-mari.. F G wes ora arep mbaleni -F Em Am tresnone sing koyo wingi Dm G cukup semanten.. cukup semanten -G/B (C) kulo pamit pangapunten.. Musik : C -G/B Am Em F C -G/B Am Em F..G.. F sayang.. G Em Am aku njaluk pangapuromu sing gedi Dm G raono niatan dinggo ngelarani.. hooo.. Reff : -Em F G aku lan kowe raiso -F Em Am bebarengan koyo wingi Dm E kabeh janji mbok blenjani Am A lorone ra mari-mari.. F G wes ora arep mbaleni -F Em Am tresnone sing koyo wingi Dm G cukup semanten.. cukup semanten C kulo pamit pangapunten.. F G Em Am sayang wes podo ikhlase wae Dm G C aku lan kowe mlaku dewe-dewe.. Dm G aku lan kowe.. hooo.. C pancen dudu jodone.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : F.. F C/E Dm C opo.. iseh kurang nggonku berjuang.. Bb C F opo.. iseh kurang nggonku berkorban.. -F#m Gm C kabeh-kabeh tak wenehne F C/E Dm nanging ra ono hasile Gm C koe lungo milih tresno liyane.. Bb sayang.. C Am Dm aku njaluk pangapuromu sing gedi Gm C raono niatan dinggo ngelarani.. Reff : Bb C aku lan kowe raiso -Bb Am Dm bebarengan koyo wingi Gm A kabeh janji mbok blenjani Dm D lorone ra mari-mari.. Bb C wes ora arep mbaleni -Bb Am Dm tresnone sing koyo wingi Gm C cukup semanten.. cukup semanten -C/E (F) kulo pamit pangapunten.. Musik : F -C/E Dm Am Bb F -C/E Dm Am Bb..C.. Bb sayang.. C Am Dm aku njaluk pangapuromu sing gedi Gm C raono niatan dinggo ngelarani.. hooo.. Reff : -Am Bb C aku lan kowe raiso -Bb Am Dm bebarengan koyo wingi Gm A kabeh janji mbok blenjani Dm D lorone ra mari-mari.. Bb C wes ora arep mbaleni -Bb Am Dm tresnone sing koyo wingi Gm C cukup semanten.. cukup semanten F kulo pamit pangapunten.. Bb C Am Dm sayang wes podo ikhlase wae Gm C F aku lan kowe mlaku dewe-dewe.. Gm C aku lan kowe.. hooo.. F pancen dudu jodone..

Disclaimer

Chord gitar & lirik lagu Miqbal GA Ft. Siska Amanda - Dewe Dewe & Video Miqbal GA Ft. Siska Amanda - Dewe Dewe di atas adalah hak cipta atau hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yg bersangkutan.

Seluruh media termasuk video serta kunci gitar maupun chord gitar yang terdapat di Situs ChordLa.com hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.

Situs ChordLa.com juga tidak menyediakan link download mp3 maupun link download video.

Enter Artist Name or Song Title