Kunci Gitar Pendhoza - Demi Kowe Chord Dasar

Use the Tool Controls below to adjust the text size, auto scrolling down and also transpose the chords. Enjoy The Song !!!
( intro ) Cm G# A# D# G Cm G# A# D# . . D# Gm dik aku bali . . arep nepati janji G# A# D# tak jaluk kowe ra ngapusi . . D# Gm lungaku wingi . . amung golek rejeki G# A# D# tak buktekke kowe ojo mbedo ati . . G# wes seprene suwene D# aku lungo ninggal kowe G# A# D# adoh paran yo mung dinggo kowe . . ( chorus ) Cm G# aku lilo adoh omah adoh wong tuwo A# D# G demi kowe ben supoyo tetep mulyo . . Cm tresnaku ra bakal ilang G# senajan adoh paranku A# D# setiaku karo kowe tekan matiku . . Cm aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan G# aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan D# mikir masa depan karo golek modal A# dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan Cm mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji G# bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan D# aku ning sandingmu ngancani uripmu A# mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku G# wes seprene suwene D# aku lungo ninggal kowe G# A# D# adoh paran yo mung dinggo kowe . . ( chorus ) Cm G# aku lilo adoh omah adoh wong tuwo A# D# G demi kowe ben supoyo tetep mulyo . . Cm tresnaku ra bakal ilang G# senajan adoh paranku A# D# setiaku karo kowe tekan matiku . . Cm mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso G# godaan teko nanging aku ora ngiwo D# saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni A# ono kowe aku wani ngadepi urip iki Cm matur suwun wis gelem nompo aku G# sampun percoyo karo janji janjiku D# bakal tak jogo tekan ing patiku A# kanggoku awakmu kuwi harga diriku G# wes seprene suwene D# aku lungo ninggal kowe G# A# D# adoh paran yo mung dinggo kowe . . ( chorus ) Cm G# aku lilo adoh omah adoh wong tuwo A# D# G demi kowe ben supoyo tetep mulyo . . Cm tresnaku ra bakal ilang G# senajan adoh paranku A# D# setiaku karo kowe tekan matiku . . Cm G# aku lilo adoh omah adoh wong tuwo A# D# G demi kowe ben supoyo tetep mulyo . . Cm tresnaku ra bakal ilang G# senajan adoh paranku A# D# G Cm setiaku karo kowe tekan matiku . .

Disclaimer

Chord gitar & lirik lagu Pendhoza - Demi Kowe & Video Pendhoza - Demi Kowe di atas adalah hak cipta atau hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yg bersangkutan.

Seluruh media termasuk video serta kunci gitar maupun chord gitar yang terdapat di Situs ChordLa.com hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.

Situs ChordLa.com juga tidak menyediakan link download mp3 maupun link download video.

Enter Artist Name or Song Title