ChordLa.com
Tetep Neng Ati

OM Wawes - Tetep Neng Ati

252 views
  
  
  ( intro )  F Am Dm D 
         Gm  C 
         F Am Gm C . .  
  
   F     Am     Dm   D 
 banyu tibo . .  seko langit 
      Gm                 C 
 dadi seksi setyoku mung kanggo kowe 
      Am      Dm 
 sing neng atiku . .  
          Gm 
 ra bakal iso ilang . .  
          C             F 
 senadyan kowe nglarani aku . .  
  
 Am             Dm 
  sak tenane atiku loro . .  
 D         Gm 
 nanging gede tresno iki 
   C 
 luweh seko cidro 
  
      Am         D 
 janjimu . .  neng aku 
           Gm 
 wes tak rasakke wae 
   C                F 
 kuwi kabeh mergo kowe . .  
  
  ( chorus )  
  A#  C            Am 
 aku iseh tresno kowe 
          Dm         Gm 
 nganti tekan esok kapan 
      C             F 
 sliramu tetep neng atiku 
  
     A#     C 
 senadyan kowe 
      Am               Dm 
 ora iso dadi sing tak karepke 
        Gm         C           F 
 nganti mati ,  kowe tetep neng ati . .  
   C 
 uuu . .  
  
  ( interlude )  F Am Dm D Gm C 
             Am A# Gm C F 
  
 F    Am       Dm 
  aku tansah kelingan 
    D          A# 
 janjimu neng aku . .  ra bakal . .  
   C                   Am 
 lungo ninggal crito loro . .  
           Dm 
 tapi nyatane . .  
   D       Gm 
 kowe ora iso njogo roso iki 
     C                   F 
 nganti pungkasane . .  urepku . .  
  
 Am             Dm 
  sak tenane atiku loro . .  
           Gm 
 nanging gede tresno iki 
   C 
 luweh seko cidro 
  
      Am         D 
 janjimu . .  neng aku 
           Gm 
 wes tak rasakke wae 
   C                F 
 kuwi kabeh mergo kowe . .  
  
  ( chorus )  
  A#  C            Am 
 aku iseh tresno kowe 
          Dm         Gm 
 nganti tekan esok kapan 
      C             F 
 sliramu tetep neng atiku 
  
     A#     C 
 senadyan kowe 
      Am               Dm 
 ora iso dadi sing tak karepke 
        Gm         C           F 
 nganti mati ,  kowe tetep neng ati . .  
  
  A#  C            Am 
 aku iseh tresno kowe 
          Dm         Gm 
 nganti tekan esok kapan 
      C             F 
 sliramu tetep neng atiku 
  
     A#     C 
 senadyan kowe 
      Am               Dm 
 ora iso dadi sing tak karepke 
        Gm         C           F 
 nganti mati ,  kowe tetep neng ati . .  
    C 
 wooo . . o . .  
  
  ( outro )  A# C Am Dm Gm C F 
         A# C Am Dm Gm C F . .  
  
Related
auto scroll