Kunci Gitar Mas Paijo - Akad Cover Jawa Chord Dasar

Use the Tool Controls below to adjust the text size, auto scrolling down and also transpose the chords. Enjoy The Song !!!
( intro ) A Bm E A Bm E A jan bungahe tenanan , A atiku pas kowe Bm njagong loronan mbe aku E mlaku bareng sliramu A njoget bareng mbe aku A nanging yen dinone iki A dino seng terakhir Bm nanging ku tetep bahagia E aku tansah syukuri A koyo ngene anane Bm E nanging yen kwe pengen dewekan C#m cepet cepeto dek F# ngomongo marang aku Bm D ben aku ora ngarep . . E nggawe kowe nelongso ( chorus ) A C#m nanging yen wektu ne uwes teko Em F# Bm ku pengen kowe dadi bojoku D E C#m F#m mlaku bebarengan ning srengenge lan udan Bm E mlayu mlayu mrono , mrene karo nguya nguyu A C#m nanging yen mengko sore ne teko Em F# Bm ijinken ku njogoni sliramu . . D E loronan ngrasakke C#m F#m sikepan neng dowone wektu Bm E A Bm E gelem ra dek kowe dadi koncoku ( interlude ) D C#m D E Bm E nanging yen kwe pengen dewekan C#m cepet cepeto dek F# ngomongo marang aku Bm D ben aku ora ngarep . . E nggawe kowe nelongso ( chorus ) A C#m nanging yen wektu ne uwes teko Em F# Bm ku pengen kowe dadi bojoku D E C#m F#m mlaku bebarengan ning srengenge lan udan Bm E mlayu mlayu mrono , mrene karo nguya nguyu A C#m nanging yen mengko pisahane wes teko Em F# Bm ijinken ku njogoni sliramu . . D E loronan ngrasakke C#m F#m sikepan neng dowone wektu Bm E A F# gelem ra dek kowe dadi koncoku Bm E C#m F# gelem ra dek kowe dadi koncoku Bm E A gelem ra dek kowe dadi . . . bojoku

Disclaimer

Chord gitar & lirik lagu Mas Paijo - Akad Cover Jawa & Video Mas Paijo - Akad Cover Jawa di atas adalah hak cipta atau hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yg bersangkutan.

Seluruh media termasuk video serta kunci gitar maupun chord gitar yang terdapat di Situs ChordLa.com hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.

Situs ChordLa.com juga tidak menyediakan link download mp3 maupun link download video.

Enter Artist Name or Song Title