Kunci Gitar Darso - Halangan Diri Chord Dasar

Use the Tool Controls below to adjust the text size, auto scrolling down and also transpose the chords. Enjoy The Song !!!
intro : Am F G Am ( 2x ) Am F G Am na kunaon sagala rupa ngan aral gagal jeung gagal F Dm B E soal cinta jeung usaha kandas pamaksadan Am F kamudahan bet ngabalieur G Am F Dm kalapangan naronggongan paruntungan lumpat ngajauhan E Am naha naha kunaon Am F G Am Am F Dm E reff : Am G boa - boa halangan diri F Am nu mangrupi dosa - dosa Am G kajongjonan kangeunahan F E ngumbar - ngumbar larangan . . Am G boa - boa halangan diri F Am nu mangrupi dosa - dosa Am G nnu ngajajar meni panjang F Am sapanjang jalan kareta G F aduh gusti aduh gusti G Am kumaha ngentengeunana G F aduh gusti aduh gusti G Am kumaha ngabebaskeuna Am F panon cireumbay mapay - mapay pipi G Am F Dm ragragan kana sajadah nginget - nginget laku lampah B E ninggang salah jeung salah Am F G Am hate anu merih hate nu ngajerit kabeulit ku dosa - dosa F Dm biwir nu ngageter ngedalkeun rasa jiwa E Am ampun ampun duh gusti . . Am F G Am Am F Dm E

Disclaimer

Chord gitar & lirik lagu Darso - Halangan Diri & Video Darso - Halangan Diri di atas adalah hak cipta atau hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yg bersangkutan.

Seluruh media termasuk video serta kunci gitar maupun chord gitar yang terdapat di Situs ChordLa.com hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.

Situs ChordLa.com juga tidak menyediakan link download mp3 maupun link download video.

Enter Artist Name or Song Title